Wij hebben 3 opleidingen verandermanagement:

 

Basisopleiding verandermanagement

Als je geïnteresseerd bent in organisatieontwikkeling, in korte tijd de essentie van verandermanagement wilt leren kennen en nog weinig theorie en modellen over verandermanagement hebt bestudeerd.

In 6 dagdelen, verspreid over 6 weken maak je niet alleen kennis met de meest gebruikte theorie en modellen, maar leer je ook een aantal vaardigheden aan, die je als verandermanager nodig hebt. Vaardigheden als analyseren, communiceren en mensen meenemen.

Meer informatie

Opleiding veranderadviseur

Als je betrokken bent of gaat worden bij veranderingen in je organisatie, bijvoorbeeld als onderdeel van een veranderteam.  En meer achtergrond kennis en vaardigheden wilt verkrijgen, zodat je je rol beter kan vervullen.

In 4 maanden verbreed je je palet aan vaardigheden en interventies. Vergroot je je inzicht in wat er gebeurt in je organisatie en in jouw rol daarbij. En raak je vertrouwd met de theorie en modellen over verandermanagement.

Meer informatie

Opleiding verandermanager

Als je de leiding hebt over een verandertraject, of denkt die binnen niet al te lange tijd te verkrijgen. En je er zeker van wilt zijn, dat je de vaardigheden, het inzicht en de kennis hebt om elke situatie aan te kunnen.

In 6 maanden versterk je je vaardigheden, kennis en inzichten die een verandermanager nodig heeft. Je verdiept je niet alleen in leiding geven aan verandering, maar ook in communiceren, analyseren, experimenteren en nog veel meer.

Meer informatie