fbpx

Opleidingen verandermanagement

Foto groep

Studenten waarderen onze opleidingen verandermanagement door de praktische insteek en de mensgerichte focus.

Lees maar:

"Wat mij in het aanbod aan opleidingen verandermanagement van het Instituut voor Veranderkunde met name aansprak: de modulaire opbouw van de opleiding met verschillende opleiders. En de uiterst praktische insteek. De opleiding is mij meer dan goed bevallen. Omdat deze inderdaad erg linkte aan mijn eigen praktijk. Daarbij kwam ook nog eens dat ik bijna letterlijk één op één aandacht kreeg. En dat de opleiders alle ruimte gaven om heel flexibel te zijn in de lessen. Met alle vrijheid van dien om zo diep als maar wenselijk was in te gaan op mijn eigen vragen. Ik kreeg veel meer het gevoel van een coaching- dan van een cursustraject. Dat heb ik als zeer prettig, nuttig en leerzaam ervaren."

"Ik ben door de opleiding verandermanagement zelf ook veranderd, beter geworden in het lezen van veranderingen. Ik ben nu veel beter in staat om als lid van het team toch als buitenstaander naar het team te kijken. Te zien wat er allemaal speelt en hoe iedereen daarin acteert. Buitenstaander maar geen outsider. Of het Instituut voor Veranderkunde de opleider voor iedereen is? Je moet er wel tegen kunnen, dat één op één. Misschien zelfs wel durven. Want je wordt soms wel met jezelf geconfronteerd."

"In alle bescheidenheid denk ik door de opleiding verandermanagement wel een betere adviseur te zijn geworden. Ik heb  kennis vergaard, voel me professioneler en dus zekerder. Ik durf niet alleen meer vragen te stellen, maar stel ook andere, meer gerichte vragen. Vanuit een beter inzicht in wat er rond veranderingen allemaal gebeurt. En hoe je deze ontwikkelingen optimaal kunt sturen."

 

Wij hebben opleidingen verandermanagement op 3 niveaus. Een basisopleiding, een opleiding veranderadviseur en een opleiding tot verandermanager. Hierbij gaan we steeds uit van mensgericht verandermanagement, want veranderen blijft immers mensenwerk. Onze opleidingen bieden we zowel aan individuele studenten aan als in-company.

Als je

  • in je organisatie mee wilt praten over ontwikkelingen en veranderingen
  • nog weinig ervaring hebt opgedaan met organisatieontwikkeling
  • de essentie van verandermanagement wilt leren kennen

Als je

  • in je organisatie mee wilt praten over ontwikkelingen en veranderingen
  • nog weinig ervaring hebt opgedaan met organisatieontwikkeling
  • de essentie van verandermanagement wilt leren kennen

Als je

  • de leiding hebt of krijgt over een verandertraject
  • anderen wilt meekrijgen om veranderingen door te voeren
  • al ervaring hebt met organisatieontwikkeling