fbpx
Successful and happy business team

De opleiding tot Verandermanager is een fijne opleiding waarin goed gekeken wordt naar waar jij behoefte aan hebt en er veel ruimte is voor jouw eigen casuïstiek. Na de eerste twee meer inleidende modules volgden modules die perfect aansloten bij mijn proces. De aandacht voor de praktijk is erg plezierig en toch wordt in de opleiding ook veel theorie en modellen aangereikt, prima balans. Ik vond het erg fijn, dat de opleiding meer coaching is dan training. Daardoor wordt het persoonlijk en heel goed toepasbaar.

Onderwijskundige en docente

 

Met veel plezier heb ik de opleiding Veranderadviseur gevolgd bij het Instituut voor Veranderkunde.

Adviseur digitale veiligheid grote gemeente 

 

De opleiding tot Verandermanager is een goede opleiding op maat met persoonlijke aandacht. Professioneel en met passie en enthousiasme gegeven . Een aanrader om deze opleiding te volgen. Geeft goede handvatten om organisaties te helpen in hun veranderingstrajecten. Omdenken, gedragsverandering , loslaten van oude gewoontes.

Senior ICT specialist

 

Zeer positieve ervaring met betrekking tot de training Kennismaken met verandermanagement. Heb veel geleerd, feedback op de gemaakte opdrachten erg prettig. Je leert veel over de basis van veranderingen binnen organisaties. De opdrachten sluiten goed aan op de inhoud en de feedback erop brengt je iedere week weer een stapje verder in je ontwikkeling.

OR-lid grote zorg organisatie

 

Ben erg tevreden over de training Kennismaken met Verandermanagement. De trainer is een uitstekend docent. Geen poespas maar focus op de dingen die belangrijk zijn. Zeer interessante training waar ik veel van geleerd heb, vooral op het gebied van doorvragen en helder formuleren.

Teammanager grote voedingsgroothandel

 

De opleiding tot Verandermanager van het Instituut voor Veranderkunde was zeer deskundig. Ook in vergelijking met andere opleidingen verandermanagement, die mijn collega's tegelijkertijd volgden. De opleiding steekt er uit, door de grote aandacht die gegeven wordt aan de toepassing in de praktijk. Ook het doorvragen van de opleiders is een sterke kant. Alle modules zijn erg goed en inspirerend.

Senior adviseur grote zorgverzekeraar

 

 

 

De inhoud van de training Kennismaken met verandermanagement was erg interessant. Ik vond het fijn om met een kleine groep te zijn, want zo had je de tijd om de diepte in te gaan. De locatie was perfect: dicht bij Amsterdam centraal en mooie ruimtes en goed verzorgd. De trainer was niet bang zelf ook te zoeken naar de juiste antwoorden en doordat hij daar open over communiceerde vond ik dat geen probleem en konden we met de groep op zoek naar de oplossing.

Teamleider grote zorg organisatie

 

In de opleiding tot Veranderadviseur zit veel individuele aandacht voor je eigen ontwikkeling op dit vlak. Duidelijke basistheorie gekoppeld aan praktische voorbeelden. Voldoende bijeenkomsten om de theorie te verwerken en de koppeling te maken met de praktijk. Uitdagende verwerkingsopdracht.

Projectleider onderwijsvernieuwing MBO

 

Ik vond de training Kennismaken met verandermanagement verhelderend, confronterend en mooi opgebouwd. Aan de hand van eigen ingebrachte cases werden wekelijks de nodige uitdagingen besproken en de aanpak die de studenten n.a.v. de theorie voorstelden. Anton was zeer kritisch over deze aanpakken en wist feilloos aan te geven waar de aanpak kon worden verbeterd. Vanuit de praktijk kon je perfect aan de slag met de theorie achter mensgericht veranderen.

Marketing specialist adviesbureau

 

De training Kennismaken met verandermanagement was zeer nuttig. Als loopbaanadviseur hoor ik geregeld wat er speelt in organisaties. Door deze  training begrijp ik beter wat er speelt. En, heel praktisch, hoe ik daar dan dieper op kan doorvragen. Erg inspirerend!

Loopbaanadviseur Re-integratiebureau